вівторок, 23 серпня 2022 р.

Доле моя, Україно

У ці страшні дні війни не покидає думка про чисельні трагедії, яких завдала нашому народу ворожа росія. Наслідки страшні, смертельні.
Сирени не перестають сповіщати про небезпеку, бо ж ракетні удари знищують інфраструктури, щодень забираючи людські життя. Ґвалтування, мародерство, звірські вбивства полонених «руського мира» призвів до смерті і покалічення тисяч життів.
Та гідну відсіч, на подив усього світу, дають «другій армії світу» наші герої з ЗСУ, мужньо і віддано захищаючи рідну землю від московської орди.
Ворог випробовує нашу незалежність, та це робить нас сильнішими. Ми не здаємося, а навпаки намагаємось бути корисними. Долучаємось у різний спосіб, до волонтерської допомоги і ні на мить не втрачаємо віри у нашу перемогу.
І наші студійці не залишаються осторонь, а продовжують писати зворушливі вірші про цей буремний час. Бо ж для кожного свідомого українця Україна стала долею, яку з гідністю приймаємо, покладаємо надію на Бога та твердо віримо у нашу перемогу. Любимо і знаємо, що Україна є, була і буде! А наш народ єдиний і незламний!
Саме про це і не тільки, відеовірші учасниць літературної студії «Слово».

Любов Тимчій


Мар'яна Хабер-Дудар


Мар'яна Григорська

Мар'яна Вагіль


Іванна Кирильчук

Ангеліна Креховецька
Вероніка Сметаняк

Христина Сабан

Немає коментарів:

Дописати коментар